Skab et råt Newyorker gulv med epoxy

Er du også fan af det rå og urbane Newyorker look, som man kender det fra Manhattan og Brooklyn? Her er det i høj grad det industribaserede udseende, der er vejen frem – både i områdets arkitektur og boligmæssige indretning. I Norden ser vi også det rå betonlook mere udbredt i nyopførte lejligheder. Udover et flot og unikt udseende, er et glat betongulv også enormt praktisk og nemt at passe. Her gør det ikke noget, hvis gulvet får lidt ridser hist og her, da det blot bidrager til det industrielle look. Et Newyorker gulv udføres typisk i såkaldt epoxy eller polyurethan, der skaber den unikke glatte gulvstruktur.

Boost boligindretningen med kontraster

Kontrasten mellem det industrielle og klassisk skandinaviske udtryk er blevet en populær sammensætning i den moderne boligindretning verden over. Her har man virkelig mulighed for at skabe et udtryk, der går op i en højere enhed takket være den unikke kontrast mellem det rå og elegante. Et New Yorker gulv ser ekstremt lækkert ud sammen med skandinavisk møbeldesign, hvor de forskellige træformer skaber en rigtig fin balance i det indretningsmæssige udtryk.

Øg hjemmets komfort

Et Newyorker gulvs helt glatte overflade er typisk enormt stødabsorberende, hvilket gør det meget behageligt at gå på. Det er derfor et oplagt valg, når du vil øge dit hjems komfort og finde et blødere alternativ til det typiske trægulv. Hertil gør den fugefrie overflade gulvet enormt nemt at gøre rent. Skidtet sætter sig – i modsætning til trægulvene – ikke i revner og indhak. Derfor må man sige, at et New yorker gulv i høj grad kan give et stort plus på dit hjems funktionalitet og komfort. De lækre betongulve fås i forskellige farver, og derfor er der rig mulighed for, at du kan skabe dit eget designmæssige udtryk.

admin