Fabelagtige og uforglemmelige handicaprejser

Hvis du ønsker at komme ud på eventyr, og sidder du i kørestol og derfor har brug for en skræddersyet ferie, der passer til dine behov og som opfylder alle dine ønsker, så skal du booke dine handicaprejser gennem Sustravel. Vi har flere års erfaring med at skabe fantastiske handicaprejser, der er tilpasset lige præcis dine behov, så du kan komme trygt afsted på en fabelagtig ferie.

Tag på øhop i Grækenland

En af vores populære destinationer er Grækenland, hvor du kan fryde dig over det krystalklare vand, tage på opdagelse i den antikke arkitektur, tage på øhop fra den ene vidunderlige ø til den anden, spise dig mæt i de lækreste gyros, og lære alt om den spændende og vilde græske mytologi. Grækenland er især landet til dig, som elsker den græske mad og den græske imødekommenhed og den afslappede kultur.

Nyd fabelagtig vin i Italien

Hvis du er mere til cremet pasta og vidunderlig vin, så har vi også rejser til Italien. Du kan blandt andet tage på opdagelse i de ekstremt smukke bakker i Toscana eller opleve den dybdegående historie i Roms smukke gader. Italien er bestemt til dig, som elsker romance og fantastisk mad og den lækreste vin. Tag kæresten under armen, og kom afsted på den mest romantiske ferie længe.

Lad os hjælpe

Alt du skal gøre er at give os et kald eller sende os en mail hos Sustravel, hvis du længes efter at komme på en fantastisk handicaprejser, hvor forholdene er af den bedste kvalitet. Hos Sustravel går vi højt op i at skræddersy trygge og spændende rejseoplevelser for folk, så du kan trygt booke din næste rejse igennem os. Vi ser frem til at høre fra dig.

admin