Professionelt forløb hos Din Køreskole i Silkeborg

Parret Dorte og Michael står bag den populære køreskole, Din Køreskole, i Silkeborg og har i flere år fået folk trygt og sikkert igennem kørekortsforløbet. Lige meget om du skal til at tage kørekort for første gang eller du har brug for at generhverve dit kørekort af den ene eller den anden årsag, og ønsker du et forløb drevet af kyndige og empatiske mennesker, så er Din Køreskole i Silkeborg, køreskolen for dig.

Fokus på individet

Hos Din Køreskole Silkeborg har vi fokus på individet, altså lige præcis dig og dine behov. Du kan derfor få skræddersyet et forløb til dig, hvis du har særlige behov og hensyn, der skal tages for at du kommer trygt og sikkert igennem kørekortsforløbet. Dorte har flere års erfaring med at undervise folk med særlige ønsker og behov, så du er i trygge hænder hos os. På de generelle hold kører vi med små hold, så vi har god tid og overskud til hver enkelt person, og du ikke drukner i mængden. Hvis du ønsker et kørekortsforløb, som er baseret på forståelse for individet, empati og kyndig vejledning, så er vi helt klart stedet for dig.

Køreskoler i Viborg og Silkeborg

Din Køreskole findes både i Viborg og Silkeborg, så hvis du er Midtjyde, og vil tage kørekort hos os er du godt dækket ind. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser, vores forløb eller hvordan vi kan skræddersy et forløb til dig, hvis du er interesseret. Vi går højt op i at kørsel bliver en god oplevelse for dig, så du og andre føler sig trygge på vejene.

admin