Professionelle forklæder i høj kvalitet

Hvis du arbejder i køkken, kantine, café, restaurant eller anden form for spiseri, er det vigtigt, at du har det rette arbejdsudstyr – herunder beklædning, som er behagelig at arbejde i, udført i slidstærke materialer, og som kan holde til at blive vasket eller renset flere gange om ugen. Og så gør det ikke noget, at din beklædning ser godt ud og udstråler professionalisme på samme tid. Som tjener, servitrice, bartender, sommelier eller anden professionel inden for servering er det vigtigt, at du sender det rette signal til kunderne om din profession, så de føler sig i trygge hænder og får en god oplevelse.

Lækre forklæder og forstykker i stof, PVC eller læder

Om du skal have et forklæde, som dækker hele overkroppen samt det øverste af benene, eller om du vil nøjes med et forstykke, som dækker underkroppen, er op til dig selv – det handler om, hvad du finder mest komfortabelt, og hvad du arbejder bedst i. Generelt vil slagtere og delikatesse medarbejdere være bedst tjent med et forklæde, evt. i læder eller PVC, som er nemt at tørre af og signalerer bevidsthed om hygiejne.

Det rå læder look er højt oppe i tiden, og giver et skær af autenticitet. Sammen med din øvrige uniform skaber det rette forstykke eller forklæde et billede af dig som fagperson. Det er et meget enkelt virkemiddel med en stor effekt. Og når du samtidig kan få forklæder fra anerkendte mærker til fordelagtige priser, er der ingen undskyldning.

Billige forklæder fra Imagewear

Imagewear er leveringsdygtig i alle former for personalebeklædning – herunder forklæder og forstykker – fra professionelle brands så som Segers, Chaud Devant, Greif, Beau Rocher, Oliver Harvej, Bosweel og Tee Jays. På imagewear.dk finder du kokkeforklæder, sandwichforklæder, læderforklæder, PVC forklæder og BBQ forklæder af høj kvalitet – se hele udvalget på imagewear.dk

Astrid Pedersen