Sikkerhedssandaler – optimal beskyttelse og komfort

Beskyttelse af fødderne bør være et fast punkt på dagsordenen i enhver virksomhed, som er beskæftiget inden for bygge og anlægs branchen, industri og produktion, lagerarbejde samt områder inden for håndværk, hvor risikoen for at komme til skade ved nedfaldende objekter eller udskridning/fald er øget. Lige som vi beskytter vore hoveder med hjelme, hørelsen med høreværn, øjnene med sikkerhedsbriller og hænderne med forstærkede arbejdshandsker, bør fødderne ikke overses, og tillige beskyttes med dertil indrettet sikkerhedsfodtøj.

Sunde fødder er en vital del af arbejdslivet, og bør beskyttes

De fleste tænker måske ikke så meget over, at det som håndværker, arbejdsmand, vejarbejder eller byggemedarbejder er lige så vigtigt at kunne stå på sine ben som det er at kunne bruge sine hænder, når det handler om at fungere på en arbejdsplads. Som ansat i for eksempel byggeriet eller ved vej og park tilbringer man langt størstedelen af sin arbejdsdag på fødderne – og dette lægger man måske først mærke til, det øjeblik skaden er sket. Og da er det for sent. En brækket knogle i foden kan bruge uger og måneder på at hele, og ofte skal der længere tids genoptræning til, førend man er tilbage i fuldt vigør – og med fuld arbejdsevne.

Find de rette sikkerhedssandaler til dine medarbejdere hos Ølholm Safety

Især om sommeren er det en stor fordel at kunne skifte de tunge sikkerhedssko ud med et par lettere sikkerhedssandaler, som stadig yder en høj graf ad beskyttelse, og samtidig er vel udluftede, så fødderne ikke lider unødigt i varmen. Sikkerhedssandaler egner sig især til fag, hvor risikoen for at få foden i klemme eller for at tabe noget tungt ned over den er mindre i omfang, og hvor en del arbejde foregår i varme omgivelser – for eksempel fag som kok, bager, smed eller maler.

Find de lette og lækre sikkerhedssandaler på olholm.dk – Danmarks førende leverandør af sikkerhedsfodtøj.

Astrid Pedersen