Hold festen i gang med heliumballoner

Er du ved at arrangere en fest i en særlig anledning – og overvejer du, om der skal pyntes op med balloner? Det kan være omfattende, for ikke at sige uoverskueligt, at puste balloner op med sine egne lungers kraft, men der er en ret enkel – og ikke mindst sjov – løsning: Helium.

Hos all4party.dk finder du billig helium, så du kan holde liv i ballonerne hele dagen, aftenen og natten. Uden at bruge kræfter, vel at mærke.

Få styr på mængden

Vil du fylde dine egne balloner op med helium, så kræver det muligvis en smule øvelse, inden du giver dig i kast med alle ballonerne. Det er nemlig ret essentielt for helhedsbilledet, at de er nogenlunde lige store. Desuden kan det være svært at regne ud, hvor meget helium du skal bruge, hvis du fylder dem både helt og halvt.

En enkelt og effektiv måde at måle ballonernes størrelse på er ved at klippe et hul i en papkasse. Altså et hul på ballonens ønskede størrelse. Når du fylder helium i ballonen, kan du hurtigt tjekke, om den passer med hullets størrelse. Er den for lille, skal der mere i og omvendt.

Pas på med den sjove stemme

Vi kender den alle: den sjove stemme der kommer, når en person sluger helium. Og ja, billig helium kan også give den, men det anbefales nu engang, at man kun bruger den til at fylde balloner med. Derudover er det en god idé at gemme flasken for festens børn, da den ikke bør være tilgængelig for småfolk.

Kan du alligevel ikke helt lade være med at lege med den finurlige stemme, så sørg altid for at gøre det i selskab med andre. Men det giver vist sig selv, for der er ikke meget fis ved at gøre det alene.

Mangler du inspiration til pynt med balloner, så tag dig et hurtigt kig omkring på internettet, hvor det bugner med smukke billeder.

Camilla Skøtt