På udkig efter en ny køkkenvask? Læs mere om dine muligheder her

Køkkenvasken er en af de vigtigste arbejdsstationer i køkkenet. Skal du vaske hænder, skrælle kartofler, vaske op, eller bare tappe vand, så foregår det her – og derfor er det også ofte her, der opstår smalhals. Kig derfor efter en køkkenvask, der passer til dine behov, så du kan få det meste ud af dit køkken.

Der er overordnet set tre ting, du skal overveje, når du kigger på køkkenvaske:

  • Kvalitet
  • Design
  • Funktion

Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden. En køkkenvask bliver brugt mange gange hver dag, og skal helst holde i mange år. Derfor vælger de fleste klassiske og robuste materialer som porcelæn og rustfrit stål. Disse to materialer er pålidelige og holdbare, og så har de også hver deres æstetiske kvaliteter. Porcelænet har et klassisk og varmt udtryk, mens det rustfrie stål er moderne og minimalistisk.

Designet skal passe til dit køkkens øvrige udtryk. En alt for stor vask i et lille køkken ser grotesk ud, og er måske slet ikke nødvendig. Samtidig ser en klassisk porcelænsvask ofte malplaceret ud i et køkken med rustfri stål-bordplader. Det er i sidste ende op til din personlige smag at vælge et design, som du vil holde af.

Funktionen af vasken er den samme i fleste køkkener, men alligevel skal du her indtænke om du har nogle specielle behov. Skal du f.eks. have en dobbeltvask, en indbygget afsætteplads til opvask, to armaturer? Eller en hane med kogende vand? Det skal du huske at indtænke, før du vælger vasken.

Få en funktionel og flot køkkenvask, der passer til dit køkken

Når du vælger din køkkenvask, handler det først og fremmest om dine behov. Derefter kan du tænke design, funktionalitet, og det store helhedsbillede ind. Overvej f.eks. om du vil sammentænke armaturer og vaske i dit køkken med dit badeværelse.

admin