Mangler du hænder til din virksomhed, kan du ringe til en vikarservice

Mange virksomheder kender det, at efterspørgslen ikke er lige stor året rundt. Der findes juletravlhed, ferietravlhed, ja, uendeligt mange typer af travlhed, afhængigt af hvilke services og produkter, du leverer. Med en professionel vikarservice i baghånden kan du regne med at nå det hele – uanset hvor travlt det bliver.

En vikar kan du få med meget kort varsel, og ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder at du kan bruge dine ressourcer optimalt, og kun hyre ekstra mandskab, når der er brug for det. Omvendt giver det dig fleksibilitet i forhold til, hvis du uventet får brug for ekstra hænder.

Der findes et væld af vikarbureauer i Danmark, som alle står klar med gode tilbud. Før du beslutter dig for et, kan det være en fordel at undersøge, hvad det enkelte bureau tilbyder. Nogle bureauer specialiserer sig i arbejdskraft til landbrug, byggebranche og anlæg, mens andre tilbyder vikarer til alle typer af opgaver.

Nogle bureauer tilbyder også, at ansættelsen kan forlænges, eventuelt udvides til en fuldtidsansættelse. Det er vigtigt at sætte dig grundigt ind i det enkelte bureaus vilkår, hvis du vil benytte vikarer.

Fleksibel og dygtig arbejdskraft når du har brug for det

Der er mange fordele ved at benytte sig af vikarer. Du forpligter dig ikke på at udbetale løn til flere ansatte, end du ved, du har brug for, og det er kun rimeligt. Hvis du f.eks. ikke ved, om efterspørgslen holder ved, eller står med en nyopstartet virksomhed, er det nogle gange en bedre idé at starte med tidsbegrænset arbejdskraft, så alle parter er indforståede med, at du ikke kan love dem et fast job endnu.

Ring til et vikarbureau allerede i dag og hør mere om mulighederne for din virksomhed!

admin