0

Gode kortideer til navnefest eller barnedåb

Er du blevet inviteret til fest for at fejre en lille ny? Uanset om du skal til barnedåb eller navnefest er det en god idé at have et dåbskort med. Kortet er nemlig meget mere end bare et stykke papir – det er den personlige hilsen, som man mange år senere vil finde frem for at mindes de gode tider. Vi kommer her med bud på, hvordan du laver et godt kort.

Tema efter barnets køn

Selvom vi er i 2020, og køn efterhånden handler mere om selvopfattelse end genetik, så er det bare meget traditionen tro at levere kort og gaver i de farver, som matcher kønnet på barnet. Og her skal du komme med noget rødligt til barnet, hvis det er en pige, og noget blåligt, hvis det er en dreng. Du skal ikke forsøge at lave et statement her.

Sjove og nuttede dyr

Er der en ting, som små børn holder af, så er det sjove dyr og kreaturer, som de også finder i deres første bøger. Dyr er en sikker vinder hos børn, og det er heller ikke for sjov, at de altid peger og råber ”vov” efter hundene på gaden. Hvis du vil være populær, kommer du med finurlige dyrekort.

Skriv kortet til forældrene og ikke børnene

Du er blevet inviteret til fest af forældrene, og det skal du være stolt af. Og derfor er det også dit ansvar at give igen. Skriv derfor kortet til forældrene og vær med til at styrke det unikke venskab, som en invitation til en barnedåb eller et babyshower fordrer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *