0

Guide: 3 logiske valg af uddannelser

Er du færdig med gymnasiet, eller er du et andet sted i livet, hvor du mangler fornyet inspiration til, hvad du kan gøre med livet, og hvor du kan gøre en forskel? Vi kommer i denne artikel med gode bud på, hvad du bør give dig i kast med, og hvor du kan tjene penge og gøre en forskel i verden.

Bliv godschauffør

Vil du gerne køre et køretøj, men kan du ikke lide udsigterne om middelmådig løn og dårlige arbejdstider som buschauffør? Så kan du i hvert fald slippe for den dårlige løn som godschauffør på en godschauffør uddannelse. Her får du lov at køre en masse, og samtidig kan tjene en god slat penge. Dog kan du nok forvente arbejdstider, der ikke er helt så familievenlige – men det er bestemt gode penge i en branche, der er i fremgang.

Begynd at lege med software

Software er aldrig blevet efterspurgt som nu, og vil du gerne være med til at designe ting på internettet og gøre en forskel for virksomheder på national og global plan, så kan du blive softwareudvikler. Der er rigtig gode penge at hente, og samtidig er der også enorm efterspørgsel, som nok skal gøre, at du får nemt ved at finde job eller projekter ved slutningen af din uddannelse.

God til børn?

Hvis du er god til børn og gerne vil præge Danmarks fremtid, så er lærer det helt rigtige for dig. Her får du mulighed for at skole børn både fagligt og socialt, og det kan være en stor personlig gevinst. Pengene er ikke nødvendigvis store, men du skal motiveres af at gøre en forskel.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *