0

3 stykker udstyr, du kan bruge til at undgå fodboldskader

Elsker du som mange andre danskere fodbold, og kan du ikke vente til, at solen står højt, og du igen kan komme ud på grønsværen og give den gas? Så forstår vi dig godt, men det kan være hårdt at gå i gang efter en lang pause, og derfor skal du passe på skader. Vi giver dig her råd til udstyr, som du kan tage i brug, når du vil undgå skader.

Sportstape til led og knæ

Sportstape, også bedre kendt som kinesiotape, kan bruges til at stimulere blodcirkulationen og holde sammen på led og muskler, hvilket er en stor fordel, når du skal starte op igen – og du gerne vil undgå skavanker. Med kinesiologi tape til knæ kan du gå i kampe med en mindre frygt for det knæ, som har været så meget igennem.

Varmecreme

Opvarmning er alfa og omega, når du gerne vil undgå skader. Går du ind på træningsbanen og sparker bolden i mål med det samme, smadrer du din lyske. Med varmecreme kan du forcere opvarmningen, og du vil hurtigere blive varm i led og muskler, så du kan yde dit allerbedste. Varmecreme skal lægges på omhyggeligt, og man bør altid følge vejledningerne til de respektive produkter.

Benskinner

Mange af os vælger at træne uden benskinner, men det er en rigtig dårlig idé. Benskinner eksisterer af en årsag, og selvom træning ikke har samme intensitet som en rigtig kampe, så kan man stadig lande i en uheldig tackling, som kan sætte en uden for i månedsvis. Husk derfor nu dine benskinner.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *