0

Vælg den rette interiør til din restaurant eller cafe

Er du ejer af en cafe eller restaurant og på udkig efter nyt og lækkert interiør til dit sted? Uanset om der er tale om en nystartet eller veletableret virksomhed, er det vigtigt at vælge interiør, som afspejler den stil og stemning, som du ønsker der skal herske på dit etablissement. Herunder kan du læse om tre typer indretning, som er på mode indenfor restaurant- og cafebranchen lige nu.

  1. Klassisk fransk og italiensk indretning af cafeer og restauranter er på mode verden over. Den lidt rodede stil, med en masse nips og detaljer, kombineret med den tætte placering af stole og borde, skaber en utrolig hyggelig stemning, som de fleste vil elske. Hvis du ønsker at skabe denne stemning, skal du gå efter de klassiske Paris stole og bænke af bambus og fletsæder, og runde caféborde med søjleben.
  2. En anden type indretning, som er meget på mode i tiden, er det industrielle look. Her er det ikke hyggen der er fokus på, men mere en følelse af at befinde sig på et autentisk og eksklusivt sted. Ønsker du at opnå denne stil, skal du primært gå efter stole og borde af stål. På Zederkof.dk finder du eksempelvis serien Tolix, som er et rigtigt godt valg, hvis du vil skabe et råt og industrielt look.
  3. Den sidste stil, som er på mode lige nu, er den luksuriøse og elegante indretningsstil. Den skabes bedst ved at vælge interiør af dyre og lækre materialer, som eksempelvis læderstole og duge af høj kvalitet.

Uanset hvilken type indretning du hælder mest til, burde du med denne guide være godt på vej til at indrette dit etablissement efter netop din stil. Alle typer interiør nævnt i denne artikel, kan desuden findes på Zederkof.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *