0

På udkig efter slidstærke gulve til industri? Overvej fugefri gulve

Når du har brug for et nyt gulv til industri eller erhverv skal du først og fremmest overveje hvilke belastninger gulvet skal kunne holde til. Hvor du i privaten tager mere hensyn til udseende og dekoration, er det ofte praktiske forhold der fylder mest i erhvervet. Her kan fugefri gulve af epoxy-materiale være en smart løsning.

Der er mange fordele ved epoxy-gulvene, som er en type gulve af plast. De er særdeles hårdføre og holder både til fysisk og kemisk belastning, og kan laves i en skridsikker version. De er nemme at rengøre og behagelige at gå på, så dine medarbejdere eller kunder kan få en ugeneret oplevelse.

Epoxy-gulve er blevet anvendt i industrien i mange år, af gode grunde. Blandt andet den korte anlægningstid, den hårdføre overflade og at gulvet er nemt at holde rent og hygiejnisk. Gulvet kan derfor anvendes i en lang række forskellige industrier og erhverv: Til fødevareproduktion, bilforhandlere og træningshaller.

Gulvet holder også til tungere maskiner, så det kan med fordel lægges i lagerhaller og i maskinelle og automatiserede industrier. Gulvet kræver meget lidt vedligehold, da det lægges fugefrit – det vil sige i ét ’stykke’ uden nogen samlinger.

Praktisk industrigulv til mange formål

Da gulvet er hurtigt og forholdsvist nemt at lægge, kan det også være en god løsning til meget store arealer. Ejer du en hal eller en bygning, som du lejer ud til forskellige begivenheder eller firmaer, er epoxygulv også en alsidig løsning, da det kan holde til det meste. En messehal eller en hal til fremvisning af biler er blot nogle af anvendelsesmulighederne.

Gulvet har en pæn, afdæmpet finish, der betyder at det på ingen måde er opsigtsvækkende. Derfor er gulvet også oplagt til fremvisning af biler og lignende, da det ikke trækker fokus væk fra det, du viser frem. Gulvet afgiver mindre støj end andre gulve når man går eller kører på det.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad et fugefrit epoxygulv kan bruges til. Det kan nemlig bruges til skiftende formål, og er både en forholdsvis ukompliceret og langtidsholdbar løsning til arbejdspladser og industrier.

Skal du til at anlægge nyt gulv bør du altid overveje hvad det skal kunne holde til. Med et epoxygulv er du sikker på fleksibilitet og lang holdbarhed. Du kan kontakte producenten allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *