Disse fordele har du ved brug af mundbind i stof

Danskerne er i løbet af 2020 blevet introduceret til ordet mundbind, som har haft en skelsættende betydning for måden, vi begår os på under corona. Du kender de blå engangsmundbind, men mange går også rundt med flotte mundbind i forskellige farver i stof. Vi giver dig her tre grunde til, at de er et godt valg til dig.

De kan genbruges

Den helt store ulempe ved de normale mundbind er, at det er engangsmundbind, og at du derfor ikke kan bruge dem igen. Det kræver derfor, at du køber en ny pakke hver uge, så du hele tiden kan være sikker på at have nok. Med stofmundbind får du mundbind genanvendelig, som du blot skal huske at hælde kogende vand over for at dræbe bakterier.

De sidder bedre på ansigtet

En anden ting er den komfort, som mundbind i stof kan give dig. Det er selvfølgelig mere behageligt med stof på munden, men gode mundbind i stof sidder typisk også bedre omkring ørene, hvilket kan være en gene for mange. Samtidig lukker de også bedre af, så du ikke skal døje med duggede glas, hvis du går med briller.

De kommer i særlige designs

Ikke alene kommer stofmundbind i flotte farver, men de bliver også lavet af alle de store internationale brands, som du normalt køber tøj hos. Derfor kan du tilføje et stofmundbind til samlingen med eksempelvis Hugo Boss, hvis du er fan af det mærke. Det betyder selvfølgelig at prisen er en del højere, men den er stadig godt givet ud, når man sammenligner med prisen per normale engangsmundbind.

admin