0

3 typer af dykning, du kan prøve

Dykning er ualmindeligt sjovt, spændende og udfordrende, og hvis du er stor tilhænger af at begå dig under vandet, har vi i denne artikel samlet et par forskellige bud på, hvordan du kan få dine undervandsdrømme til at gå i opfyldelse. Der er nemlig flere forskellige måder, hvorpå du kan få dine behov for dykning stillet.

Undervandsjagt

Undervandsjagt, også kaldt uv jagt, er noget, som de færreste danskere kommer til at prøve, og derfor kan du komme med i en helt eksklusiv klub, hvis du prøver dig af med undervandsjagt. Det kræver naturligvis en masse øvelse og viden, inden man går i gang, men du kan med uv jagt kurser kommer godt i gang. Når man skal begå sig under vandet med våben, er det nemlig ikke helt lige til.

Snorkling

Hvis du ikke er til at skyde dyr under vandet (eller i hvert fald kun med kamera om ikke andet), så er snorkling løsningen for dig. Denne løsning er heller ikke krævende, fordi du ikke behøves noget kursus for at få lov til at snorkle i overfladen. Du kan sydpå finde en masse spændende steder at snorkle, så du behøves heller ikke rejse specielt langt for at snorkle.

Dykning med flaske

Hvis du vil dykke med iltflaske på, skal du typisk også have certificeringer, da det kan være krævende at dykke længere tid under vand med en tung last på. Du kan komme til at se nogle pænere fisk på dybere vand, og du kan få et indblik i en verden, som man har svært ved at forestille sig, når man går rundt på landjorden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *