0

Varm hjemmet op med organisk brændsel fra Jysk Biobrændsel

Har du pillefyr eller brændeovn derhjemme? Så overvej at gå til Jysk Biobrændsel, næste gang du skal købe brændsel. Jysk Biobrændsel er en dansk virksomhed med mere end 20 års erfaring med salg og levering af biobrændsel.

Hos Jysk Biobrændsel forhandles både træpiller, briketter og fyringsolie. Hver brændselstype har sine fordele, men fælles for dem alle tre er at de er væsentligt grønnere end fossile brændstoffer. Afbrændingen er faktisk i princippet CO2-neutral. Og så gør de varmeregningen noget lettere!

Træpillerne fås både i sække og i løsvægt, og leveres lige til din hoveddør – gratis, naturligvis! Det betyder at du helt selv kan styre, om du vil købe et stort lager, eller løbende få leveret efter behov. Når vejret er så svingende som i Danmark, og de færreste har plads til flere paller træpiller, er den løbende løsning ideel for de fleste! Træpillerne fås i 6 eller 8 mm.

Ligeså kan du få træbriketterne leveret i sække eller løsvægt. Briketter er større enheder end træpillerne, og har en særdeles effektiv brændværdi. Fordi de er tørre og kompakte kan de brænde længe, og det er en fordel fordi man undgår at skulle fylde på brændeovnen i tide og utide.

Jysk Biobrændsel leverer fra forhandlere som Ekman, Scandbio og Heatlets. En af de store fordele er, at det er skandinaviske leverandører, og derfor er transporten kort. Det er både godt for miljøet og for dig – fordi det gør det lettere at fylde lageret op med kort varsel.

Køb miljørigtige træpiller, briketter eller fyringsolie af skandinavisk oprindelse

Jysk Biobrændsel er den lette løsning for dig, der både vil gøre noget godt for miljøet og for din varmeregning. Tag et kig på de mange leveringsmuligheder i dag!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *