0

Parfume guide: Find den dame parfume der matcher dig

De fleste kvinder sværger til én bestemt duft, den som er deres duft. Men nogle gange kan det være rart at prøve en ny duft, eller have en billig parfume til hverdag og en lidt dyre til de mere specielle lejligheder. For hvem siger, at man kun behøver at have én yndlingsduft?

Med denne parfume guide vil du blive klogere på, hvilken duft du skal vælge, og hvor du kan finde den billigt!

Sådan finder du din signaturduft

Selvom det kan være svært at udvælge den perfekte duft, så er der nogle guidelines, du kan tænke over, inden du udvælger din næste parfume. De fleste vælger en duft, som på en eller anden måde også matcher deres personlighed, men prøv også at tænk over, hvilke dufte du tiltrækkes af i hverdagen. Elsker du f.eks. duften af nyslået græs, nyvasket tøj, duften af kanel eller friskpresset citrusfrugt?

Har du brug for lidt mere hjælp, kan denne guide muligvis hjælpe dig tættere på din nye duft.

  1. De blomstrede dufte:

Er til dig, der elsker det feminine og romantiske univers med kjoler, røde læber og høje hæle. Du får ofte at vide at du er sød og charmerende, og tiltrækkes af søde og blomsterrige dufte som jasmin, roser og lavendel.

Du bør gå efter parfumer som: Chloé Love Story, Valentino Valentina Assoluto, Hugo Boss Ma Vie og Viktor & Rolf Flowerbomb.

  1. De orientalske dufte:

Er til dig, der godt kan lide mystik og glamour og elsker en kraftig og sensuel duft, som folk lægger mærke til – du kan nemlig godt lide opmærksomhed og at føle dig sexet. Du tiltrækkes af dufte, som har krydrede nuancer af vanilje, kanel, musk og cedertræ.

Du bør gå efter parfumer som: Yves Saint Laurent Opium, Chanel Allure, Carolina Herrera Good Girl og Marc Jacobs Divine Decadence.

  1. De oceaniske og frisk dufte:

Er til dig, der er sporty og godt kan lide det naturlige. Du beskrives bedst som lidt rebelsk, energisk og sjov. Du kan bedst lide en frisk, ren eller neutral duft, som har noter af citron, lime og grapefrugt. De friske dufte er også ofte gode som hverdagsparfume, da de ikke er så kraftige.

Du bør gå efter parfumer som: CLEAN Fresh Laundry, Giorgio Armani Acqua di Gioia, Issey Miyake L’Eau D’Issey og CLEAN Air.

Musthaves parfumer til enhver kvinde

Uanset hvilken duft du bedst kan lide, er det altid dejligt at have forskellige dufte hjemme på badeværelseshylden, så du kan skifte alt efter humør og begivenhed. Og der er ingen der siger, at man ikke både kan være til de friske dufte og de mere blomstrede. Ofte kan du nemlig sagtens finde parfumer, der forbinder flere duftnuancer.

Et godt råd er at finde en neutral parfume til hverdag og en mere kraftig til specielle lejligheder. Tænk lidt på din parfume som med dit tøj og makeup, nogle dage er du måske til kjoler, røde læber, stort hår og en kraftig blomsterduft, imens du andre dage er mere til afslappet tøj, en løs hestehale, ingen makeup og en frisk, neutral duft.

Her finder du billige parfumer til kvinder!

Nu hvor du måske er kommet tættere på at finde din nye duft, så vil du selvfølgelig også gerne vide, hvor du kan købe den billigt – og heldigvis får du svaret her. Uanset hvilken duft du er på udkig efter, så bør du tjekke hjemmesiden emma.dk. De har nemlig et stort udvalg af billige dame parfumer fra nogle af de største brands. Og ja, rigtig gættet! – Du kan selvfølgelig finde alle de ovennævnte parfumer hos emma.dk og endda spare op til 85 % i deres webshop!

Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som medlem af deres fordelsklub, og derefter kan du shoppe løs til deres særlige emma priser. Medlemskabet koster kun 85 kr. om måneden, og til gengæld får du gratis fragt og hurtig levering på alle ordre samt mulighed for at shoppe løs blandt mere end 7.000 forskellige produkter inden for personlig pleje og skønhed! Så skynd dig ind og find din nye yndlingsduft.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *