Et ryg bælte til støtte og stabilitet

Ryg bælter er til dig, der lider af rygsmerter i hverdagen eller ved fysisk aktivitet. Rygsmerter kan være en stor gene og hæmmer hverdagens aktiviteter, som at bære indkøbsposer, forskellige slags buk, leg med børn, osv. Derfor er det en god idé at behandle rygsmerterne, eksempelvis med et rygbælte, som yder god støtte, aflaster ryggen og samtidig lindre smerterne. Med et ryg bælte kan du fortsætte din hverdag, med færre gener og mere frihed.

Find et rygbælte der passer til dine behov

Hvis du mangler et ryg bælte for at optimere din hverdag og bekæmpe med dine rygsmerter, så skal du tage et kig på udvalget hos Henza. De har ryg bælter med forskellige støtteniveauer, med forskellige funktioner, som dækker forskellige behov og du kan helt sikkert finde et ryg bælte, der dækker dine. Vælg bl.a. mellem ryg bælter der støtter lænden, mave og ryg, bækkenet, den gravide mave, skuldrene, rygholdningen og mere. Det er vigtigt, at du finder et ryg bælte, der passer til dine behov, så vær opmærksom på støtteniveauet, i forhold til aflastning og stabilisering. Ryg bælterne kan bruges til både hverdag og sport. Nogle af ryg bælterne til sport afholder din ryg helt fra at kunne komme ud i visse positioner og bevægelser. Det anbefales at man får vejledning af en professionel behandler eller lægen, før man tager en beslutning.

En specialiseret forhandler

Henza er en virksomhed med over 10 års erfaring i branchen og de har altså specialiseret sig i sportstape og andre behandlingsprodukter såsom ryg bælter. Det er vigtigt for Henza at deres produkter er af topkvalitet, så du kan være sikker på at få nogle gode produkter hjem. De anbefaler altid at du, som privatperson, henvender dig til en professionel behandler eller din læge, før du anvender nogle behandlingsprodukter.

admin