Derfor skal du anskaffe dig legetøj til din kat

Det kan godt være, at hunden kaldes for menneskets bedste ven, men katte ligger ligesom hunden også nær mange menneskers hjerte. Det er vigtigt for enhver katteelsker, at katten har de bedste levebetingelser, så den har en god og glad hverdag. Og her spiller legetøj en stor rolle, det er nemlig sundt for både kattens fysik og relationer.

Legetøj kan være med til at skabe tættere relationer

At lege med din kat er en vigtig del af skabelsen af en relation mellem dig og din kat. Legetøj til katte handler nemlig ikke kun om, at katten skal opleve velvære, men også om at I skal få en god relation. Det kræver ikke flere timers leg om dagen, men selv 5 – 10 minutters leg om dagen kan gøre en stor forskel. Din kat vil elske dig for det.

Hvis du dermed også får din kat til at bevæge sig noget mere, så sørger du også for, at katten for god motion.

Legetøj der taler til jægerinstinktet, får katten i gang

Legetøj til katte handler altså også om, at katten får rørt sig og dyrket motion. Især for katte, der bor indendørs, er dette vigtigt, da katte, der bor udendørs, får motion og finder legetøj ved at bo i det fri. Legetøj, der fungerer godt til katte, er for eksempel bolde der kan trille hen over gulvet eller elektroniske mus. Katte har nemlig et naturligt jægerinstinkt, som får katten til at forfølge sådanne genstande. Katten har det derfor sjovt med legetøjet, samtidig med at forfølgelsen giver katten motion.

Katten kan lege med lige, hvad det skulle være, så du behøver ikke at bruge mange penge på legetøj, da du ofte også selv kan lave det.

admin