0

Bliv klar til sommerens campingtur

Hos Campingudstyr.dk finder du en bred vifte af produkter til både den uerfarne og garvede campist. De har blandt andet lufttelte, køkkenudstyr og klimaanlæg, så du kan gå i ly for sommerens hede.

Du kan ligeledes finde markiser, solsejl og parasoller, hvis du gerne vil sidde udenfor og nyde din frokost, men trænger til lidt skygge. Med holdebare campingstole og borde er du garanteret en komfortabel sommerferie, hvor du kan sidde og læse en spændende krimi eller løse en hjernevridende krydsord.

Uanset om du skal syd- eller nordpå, øst eller vest, kan du med garanti finde det helt korrekte udstyr blandt deres kvalitetssortiment. Hos Campingudstyr.dk er deres produkter nøje udvalgt og med blik for, at det er fra de rigtige leverandører og til fornuftige priser.

De tilbyder også cykelstativer, cykelholdere og tilbehør fra velkendte mærker som Thule og Fiamma. Så kan du og familien nemt cykle ned mod stranden eller iskiosken, lige når det passer dig.

Få en god ferie uden kvaler

Man skal kunne vide sig sikker på sine produkter, når man begiver sig hjemmefra. Det nytter ikke noget, at stå i Norditalien, og så går campingvognen pludselig i stykker. Hvis dit andet hjem har været brugt i lang tid, har fået slitage af skiftende vejrforhold eller du bare gerne vil renovere vognen lidt, kan du være nødt til at udskifte til nye, holdbare reservedele. Ligeledes kan det være en god idé at have ekstraudstyr med, så de er til rådighed, hvis behovet opstå. Kendetegnede for brands som Venture, Kampa og Optima er produkter i god kvalitet med en lang levetid, hvorfor du netop kan finde de mærker og mange flere hos Campingudstyr.dk.

Campingudstyr.dk er et professionelt team med stor erfaring inden for både campinglivet og -udstyr.

Så hvis du har brug for rådgivning, kan du altid kontakte deres kundeservice på tlf. 65 96 71 05 eller på mail: info@campingudstyr.dk

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *