3 essentielle ting til ferien sydpå

Vi går snart en længe ventet sommer i møde, hvor vi forhåbentlig til en vis grad kan komme ud at rejse igen. Det betyder, at vi igen skal pakke vores tasker og gøre klar til vand, sol og strand, men har du nu også styr på alt, der skal med? Vi kommer i denne artikel med tre ting, som du helt sikkert får brug for på din rejse.

Du skal huske dykkerudstyr

Hvis du skal sydpå, så kommer du helt sikkert til at begå dig i noget vand på et tidspunkt. Det er næsten en synd ikke at tage på stranden, når man nu er dernede, og derfor kan du opleve en helt ny verden med en snorkel i tasken. Du kan godt forvente, at sådan nogle ting er dyre dernede, i hvert fald hvis det er af høj kvalitet, da de gerne vil tjene gode penge på turisterne særligt i år.

Har du fornyet dit pas for nylig?

Vi lidt glemt alt det her med at rejse, hvorfor du bør tjekke op på dit pas mindst et par måneder før afrejse. Det kan nemlig være, at det skal fornyes, og det kan hurtigt tage op til 6 uger, før du står med dit nye pas i hånden igen.

iPad til den lange køretur

Skal du ikke flyve men i stedet køre, så kommer du ikke langt med dit mentale helbred i behold med børn på bagsædet, hvis du ikke har en iPad med, hvor de kan se film og serier. Husk hertil også opladningsmoduler, så du ikke en times kørsel inde skal trække vejret dybt udenfor.

admin