3 bud på gaver, som den lille pige vil elske

Står du også foran at skulle til børnefødselsdag hos en lille pige, og ved du ikke helt, hvad du skal købe til hende? Mulighederne er mange, men du vil jo også gerne give noget, som barnet rent faktisk husker og bruger. Vi har her samlet nogle bud på, hvad det kan være.

Götz dukke

Vi husker alle sammen de gode gamle Barbie-dukker, og hvordan de optog utroligt meget af vores tid. Götz dukker er mere moderne og realistiske Barbie-dukker, hvor man klæder en baby på i stedet for at interagere med nogle kvindeidealer, som for mange kan være svære at leve op til. En Götz dukke er ikke billig, men det gode ved at købe sådan en er, at du fremover til de kommende fødselsdage kan købe udstyr til dukken i stedet for en ny dukke.

Sengetøj med Frost

Alle små piger har set filmen Frost, og de elsker særligt Elsa, som er denne smukke og søde prinsesse, som kan noget særligt med is. Hvis de hver aften kan få lov at boltre sig i lagner med Elsa på, kan det blive lidt nemmere for pigens forældre at få pigen i seng. Du slår altså her to fluer med et smæk.

Køb apps til telefon og iPad

Børn bruger i dag elektronik mere, end børn nogensinde har gjort før. Og det er vigtigt at huske på, at det ikke nødvendigvis er en dårlig ting. De lærer nemlig rigtig meget, og med de rigtige apps kan du bidrage til, at barnet får en god indlæring derhjemme og kan være foran i skolen.

admin