0

3 køkkengadgets du ikke vidste du havde brug for

Måske er du en af de mennesker, der har dit køkkenet propfyldt af sjove gadgets og tools til brug i madlavningen. Eller måske er du en af dem, der ikke finder den slags ting nødvendige, fordi man kan klare rigtig mange opgaver med meget få redskaber. Det sidste er sådan set rigtigt nok. Men gadgets gør madlavningen lidt sjovere, og det giver flere muligheder for at udfolde sig i køkkenet. Nogle gadgets er tilmed med til at hjælpe folk med diverse lidelser og gøre deres hverdag lettere.

Vi fundet tre gadgets, som du ikke vidste, du havde brug for, og listet dem op i dette blogindlæg. Læs med her.

Spiralizer

Et tool, der kan lave dine grøntsager om til sjove spiraler, bånd og nudler. Med en spiralizer kan du erstatte halvdelen af spaghettien i din bolognese med squash eller græskar og på den måde tage et skridt tættere på de 600 gram frugt og grønt, vi anbefales at spise hver dag. De sjove spiraler er også enormt flotte som pynt på tallerkenen, og så kan du lege med former og farver i din mad. En perfekt måde at få flere grøntsager ind i maden.

En løgholder

En løgholder kan både være en krukke til opbevaring af løg, men i dette tilfælde er det en slags sammensmeltning af en kam og en gaffel med et håndtag i toppen. Du stikker tænderne ned i løget og kører kniven ind mellem tænderne på løgholderen. På den måde holdes løget sammen, du slipper for at røre det med fingrene og få lugtende løgfingre, og du får lige og jævne skiver.

Et julienne-jern

Med et julienne-jern kan du lave flotte, ensartede strimler af grøntsager, frugt og rodfrugter, som du kan bruge i retter og som pynt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *