Vil du give fuglene en hjælpende hånd?

Så investér i redekasser i unikke, flotte og praktiske designs, så fuglene trygt kan udruge deres æg i sikkerhed for rovfugle. Nu tænker du måske, at det er for besværlig og måske ligefrem ser usmageligt ud med redekasser i haven. Men sådan behøver det bestemt ikke at være, på avifauna.dk finder du et bredt sortiment af redekasser til både parakitter, undulater og andre småfugle. Og designene er mange fra de helt diskrete til de mere iøjnefaldende.

Designs af enhver art til haven

Med en redekasse sikrer du fuglene et opholdssted, og du kan tilmed finde en kasse lige i den stil, du synes bedst om til haven. De kan fås både i naturtræ til det mere rustikke og måske diskrete design, eller i kunststof. Og alt efter hvilke fugle du synes om, eller hvilke du måske har flest af i haven, kan du finde redekasser specielt udviklet til blandt andet parakitter, undulater eller finkefugle. Det påvirker for eksempel kassens og indflyvningshullets størrelse. Det smarte ved redekasserne fra avifauna.dk er, at der er en udtagelig redeskål eller et låg, som nemt kan tages ud for rengøring.

Hvis du er til de mere skæve og sjove designs, kunne en hyggehule til fugle formet som en tipi af stof måske være noget for dig. Det skaber tryghed for fuglene og er sjov indretning både udendørs og i fugleburet.

Find præcis det, du mangler til fuglene

Sortimentet er bredt og valgene mange. På den måde kan hurtigt og nemt finde præcis det, du mangler til din fugl for at skabe det rette hjem. Det kunne være fuglebure i forskellige designs, aktiverende fuglelegetøj, eller fuglefoder lavet med øje for de forskellige racer. På den måde stimulerer du din fugl og holder den sund og aktiv.

For endnu mere inspiration kan du læse videre på avifauna.dk.

admin