0

Vil du gerne kunne bruge din computer til arbejde?

Hvis ja, så skal du have et skriveprogram, som det allerførste – her er det Word, de fleste sværger til, da det er lige til at bruge og er kompatibelt med andre programmer. Hos Softwarenow.dk kan du finde Office-pakker med forskellige kombinationer af Microsofts produkter, så du kan vælge den pakke, der passer bedst til dit behov. Du kan også finde Windows 10, som er det bedste styresystem, hvis du foretrækker Windows. Der findes forskellige udgaver, og synes du, at det kan være svært at vide, hvilken en, der er bedst til dig og dit behov, kan du læse mere om forskellene på dem på deres hjemmeside.

3 gode grunde til at handle hos Softwarenow.dk

  1. Tilfredshed: De har en god kundeservice, som du kan kontakte via den online formular, hvorefter de vender tilbage til dig på mail. Derudover har de 5 stjerner på trustpilot, hvilket vidner om, at de har styr på sagerne.
  2. Fortrydelsesret: Som med køb i fysiske har du også her 30 dages fortrydelsesret, så du kan annullere dit køb, hvis du ikke ønsker at aktivere din digitalt tilsendte licens.
  3. Instant-levering: Når du har købt og betalt dit ønskede produkt, modtager du indenfor 2 minutter en mail med et link til download, hvorigennem du kan aktivere din licens – det er nemt og bekvemt – og lynhurtigt.

Brug for ekstra hjælp?

Når du skal vælge dit produkt, kan du læse mere om de forskellige versioner i webshoppen, så Har du brug for lidt ekstra vejledning, kan du også nemt få det, enten ved at kontakte deres kundeservice eller ved at finde deres vejledninger. De har nemlig online tilgængelige vejledninger til de forskellige produkter – til måde PC og Mac – liggende, som du kan finde hjælp i. Find det du skal bruge for at blive godt klædt på til dit arbejde, din skolegang eller dine fritidsinteresser.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *