Tips til at organisere dit depotrum

Det er super praktisk at have et depotrum. Det rummer typisk alt fra julepynt til forlagt tøj og reservedele til møbler. Men hvis ikke du har organiseret dit depotrum optimalt, så kan det være en udfordring, når det skal have fat i noget derfra. Her får du et par tips til et mere organiseret depotrum.

1. Ryd ud

Først og fremmest er det absolut nemmest at få orden, hvis du skiller dig af med alle de ting, som du ikke bruger. Den nemmeste måde at gøre det på er ved at lave tre bunker. En bunke til ting du vil beholde, en bunke til ting du vil smide ud og en bunke til ting der skal sælges. På den måde bliver det nemmest for dig at bevare overblikket.

2. Opbygning

Overskueligheden af dit depotrum afhænger også meget af, hvordan du opbygger det. Her er reolsystemer vejen frem. De hjælper dig med at bevare en fri passage, fordi du kan opbevare dine ting ovenpå hinanden og på hylder. Så er dine ting nemmere at komme til. Hvis dit depotrum ikke er specielt stort, så vil jeg anbefale en hjørnereol stål.

3. Opdel dine ting i kategorier

Ved at opdele dine ting i kategorier så bliver det meget nemmere for dig, at finde det du skal bruge. Kategorier kunne f.eks. bestå af tøj, værktøj, ekstra dyner, julepynt osv. Put eventuelt dine ting i klare bokse, så du kan se hvad der er i. Hvis ikke du har det, så er papkasser eller andre bokse også en mulighed. Her er det bare en god ide at markere dem med klistermærker hvor kategorierne er navngivet. Placer kategorierne samlet for overskuelighedens skyld.

admin