0

Tapet med blomster

Mangler der noget i stuen, på soveværelset eller på kontoret? Og kan du ikke helt sætte fingeren på hvad?

Hvis du vil pifte dit hjem op, med en smuk, holdbar løsning til en god pris og uden at det tager hele din weekend, så kan du overveje det fine tapet med blomster fra Tapeteksperten.

De sælger disse flotte tapeter både som almindeligt tapet og som det smarte fototapet, der kan forandre et helt rum på få timer. På Tapetekspertens hjemmeside, finder du et kæmpe udvalg af smukke blomstrede tapeter – både store som små blomster, i forskellige fortolkninger og et væld af farvenuancer.

På hjemmesiden finder du hundredevis af spændende designs – både farverige, med masser af spil til den legesyge, eksotiske sjæl, men også mere nedtonede, romantiske motiver til dem der ønsker en mere rolig atmosfære. Du finder også spændende tapetkollektioner fra blandt andet Zoffany, Sanderson og RICE fra Eijffinger. Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan du uden tvivl finde noget, der falder i netop din smag på denne side – noget som kan hjælpe dig med at få netop dét udtryk frem i dit hjem, som du går og drømmer om.

Hos Tapeteksperten ved de godt, at ventetiden er svær, når man har udset sig det helt rigtige tapet og det bare kribler i fingrene efter at komme i gang. Derfor er leveringstiden på 1-2 dage og du kan derefter hurtigt komme i gang med dit nye projekt. 

Har du spørgsmål til produkterne, ønsker du at drøfte nogle specifikke visioner eller andet, sidder de hos Tapeteksperten klar til at hjælpe dig efter bedste evne.

De kan kontaktes på hjemmesiden, på telefon (+45) 70207677 eller på mail: mail@tapeteksperten.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *