Smertefri Bevægelse er din smerteklinik i Århus

Smertefri Bevægelse er en professionel og privat smerteklinik beliggende i Århus. Vi tilbyder tilpassede forløb, som fokuserer på dig som et helt individ med arbejdsliv, privatliv udover din smerte. Hos Smertefri Bevægelse tager vi også højde for dit psykiske helbred, og du vil blive behandlet af kompetente mennesker med specialiserede baggrunde.

En holistisk smerteklinik

Smertefri Bevægelse er en smerteklinik, hvor vi går højt op i at kommunikere, at du ikke er gået i stykker. Vi ser dig ikke som en maskine, som man ofte gør i sundhedsvæsnet. Du er et helt menneske, som er udfordret af en skade og din helingsproces skal ske i samspil med dit liv. Psyken har en hel del at sige, når det kommer til at hele fra en skade, og derfor har vi også stort fokus på din livsglæde i løbet af et forløb her hos os.

Et professionelt hold

Vores smerteklinik består af et helt hold af dygtige og kompetente behandlere, som alle er specialiserede indenfor forskellige områder og har baggrunde indenfor fysioterapi, idrætsvidenskab og som jordemor. Lige meget hvad, så er du altså sikret at få en kompetent og fyldestgørende behandling af professionelle behandlere, når du booker et forløb hos os.

Nysgerrig på mere

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan altid booke et uforpligtende møde med os, hvor du kan høre mere om, hvem vi er og vores tilgang til dit forløb med moderne smertevidenskab, samt høre mere om dine muligheder for at leve et smertefrit liv efter et forløb med os. Vi ser frem til at høre fra dig.

admin