0

Slidstærke og langtidsholdbare epoxy gulve

Hvis du er på udkig efter et firma, som kan lægge et modstandsdygtigt epoxy gulv for dig, så er du kommet til det rette sted. Hos Vestbjerg Epoxygulve er vi navnet tro eksperter i epoxy gulve, og vi har mange års erfaring inden for branchen. Epoxy gulve er særligt tiltænkt industrien, men de kan også være nyttige mange andre steder, eksempelvis i private boliger hvor man ønsker et gulv, som er skridsikkert og nemt at rengøre og vedligeholde. Epoxy gulve er tre gange stærkere end betongulve og placerer sig dermed som den stærkeste gulvtype inden for industrien. Det slidstærke materiale er nødvendigt, når gulvet eksempelvis udsættes for daglig slid fra eksempelvis pallevogne og lignende maskiner, som er tunge og kører på hjul. Vi har blandt andet lagt epoxy gulve på autoværksteder, lagere og fabrikker samt i garager og landbrugsbygninger.

Vestbjergepoxygulve.dk er din ekspert i epoxy gulve

Hvis du er i tvivl om, hvad epoxy er, så er du ikke den eneste, og derfor har vi valgt at beskrive materialet her. Epoxy er et plastmateriale, som er lavet af to hovedkomponenter: En hærder og en binder. Når der skal lægges epoxy gulv, er det særdeles vigtigt, at blandingsforholdet er optimalt, da epoxy har en hurtig hærdningstid, når det hældes på gulvoverfladen. Epoxy gulve er derfor ikke en gulvtype, som man kan lægge på egen hånd – tværtimod. Epoxy gulve kræver erfarne fagfolk, og det er netop, hvad vi er hos Vestbjergepoxygulve.dk. Vi udfører professionelle gulvbelægninger med epoxy for private og erhvervskunder i hele landet. Der er ikke nogen opgaver, der er hverken for store eller for små til os, og vi har altid fokus på at levere fejlfri resultater med øje for detaljen.

En verden af farver hos Vestbjerg Epoxygulve

Vores udvalg af epoxy gulve byder på et væld af farver og overflader. Det sværeste for dig kan derfor være at beslutte dig for, hvilket design du bedst kan lide. Du kan eksempelvis vælge et epoxy gulv, hvis overflade ser ud som råt beton, eller et gulv, hvor farvepaletten for alvor er i spil, og der er farver og mønstre så langt, øjet rækker. Hvis det er dit private hjem, du er på udkig efter et epoxy gulv til, så kan det være værd at tage med i dine overvejelser, at epoxy gulve er særligt egnede til køkkenet, bryggerset, garagen og badeværelset.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *