Skru op for hygiejnen udendørs med hundeposer

At have hundeposer til rådighed i udendørsområder er en eminent måde at holde de områder rene på. Når noget er let tilgængeligt er folk mere tilbøjelige til at udnytte det. Sådan er det også med hundeposer. Hav hundeposer let tilgængeligt i offentlige områder, som du har ansvar for. Find alt hvad du skal bruge hos Clean Management.

Gør renlighed til en leg

Hos Clean Management finder du de populære stativer til hundeposer. Ved at hundeposerne kommer op i højden gør du dem mere synlige, så folk nemmere kan se dem samt få fat i dem. Du kan få stativer hos os der kun har poseholderen, men også stativer, der både har poseholder og skraldespand. Skraldespandene på stativerne kan rumme op til 50 liter, hvilket optimerer rene udendørsområder, da kapaciteten er større end andre stativer. Vil du være sikker på at dit stativ med hundeposer kan stå imod vejr og vind, så kan du købe stativer der har mere stabile og robuste fødder. Har du brug for at kunne rykke dit stativ ofte, så finder du også stativer, der kan stikkes ned i muld.

Sundhed frem for alt

Med hundeposer udenfor din butik, udenfor din institution, shopping center, lokale park eller andet sted, sikrer du at området holdes rent og pænt. Ved at have hundeposer i dit udendørsområde byder du også hundeejere velkomne, hvilket kan tiltrække flere kunder. Find dit hundeposestativ allerede i dag hos Clean Management og skru op for tilfredsheden samt sundheden i dine udendørsarealer. Har du spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et dygtigt team, som står klar til at hjælpe dig.

admin