0

Skab en grønnere arbejdsplads med en firmafrugtordning

Alle kan blive ramt af en lille snacksult. Især sidst på dagen, når fyraften nærmer sig, og frokosten for længst er blevet historie. Når den lille sult melder sig, tyr mange til usunde ting som kage, slik eller sodavand. Du kan gøre det sunde valg lettere med en ugentlig firmafrugtordning.

En firmafrugtordning er en af de nemmeste måder at gøre din arbejdsplads grønnere på. Du skal ikke bekymre dig om at udvælge eller transportere frugten – det tager de professionelle sig af. Resultatet er frisk frugt af højeste kvalitet, leveret lige til kontoret. Så skal du bare sætter tænderne i!

Firmafrugtordninger er meget fleksible, og de kan tilpasses enhver arbejdsplads’ behov. Du kan selv vælge om I skal have frugt én gang om ugen eller flere, og det er også muligt at tilpasse indholdet af leverancerne. Du kan vælge den nemmeste løsning og bestille en vilkårligt blandet frugtkurv, som indeholder sæsonens bedste frugter.

Du kan dog også tilpasse den enkelte kurv ned til hvert enkelt stykke frugt. På den måde kan du undgå de frugter, ingen spiser, men bestille ekstra af favoritterne. Du kan selvfølgelig tilpasse din ordning løbende.

Firmafrugt øger trivsel og motivation

En frugtordning er også en nem måde at skabe et bedre arbejdsmiljø på. Frisk frugt er en gave til dine medarbejdere, som de vil påskønne at få. Derudover indeholder frisk frugt det sunde frugtsukker, som giver et stabilt energiboost, og kan være med til at øge motivationen.

Frisk frugt er også en glæde for øjet, fordi de flotte farver er dejlige at se på. Med andre ord er der masser af gode grunde til at få frugt leveret til din arbejdsplads!

Bestil en kasse allerede i dag, så du kan prøve ordningen af!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *