Sådan klæder du dine børn på til regnvejr

Der er næsten ikke noget der kan give dårligere samvittighed, end når dit barn er blevet helt gennemblødt af at lege udenfor i regnen. Det er lige til at få en forkølelse af, og så er det bare rigtig ubehageligt for dit barn. For børn er der ikke noget, som hedder dårligt legevejr. Derfor får du her en guide til, hvordan du klæder dine børn på til en regnfuld dag.

Regntøjet
Der findes ufatteligt meget forskelligt regntøj på markedet. Og der er er mindst ligeså meget dårligt, som der er godt derude. Derfor er det vigtigt, at du tjekker godt op på kvaliteten af det, inden du kaster dig over et køb. Du kan med stor fordel gå efter regntøj med forseglede lynlåse. Vandet siver nemlig ligeså roligt ind via låsen, hvis ikke den er dækket til. Derudover er det heller ikke nok at gå efter vandafvisende regntøj, det skal være vandtæt.

Sko
Det er de færreste børn, som synes det er fedt at have gummistøvler på. Men uanset hvad, så er det altså en nødvendighed, hvis fødderne skal forblive tørre. Gå gerne efter termogummistøvler. Så kan dit barn nemlig holde varmen imens han eller hun, er beskyttet mod de kølige regnvand. Derudover så er det at også vigtigt, at trække regnbukserne udover støvlerne, så der ikke siver vand ind fra toppen af støvlerne.


Andet tilbehør
Hvis du kan slippe afsted med det, så se om du kan få dit barn til at gå med en regnhat, paraply, handsker mm. Det er med til at sikre, at han eller hun ikke bliver for kold og dermed bliver syg.

admin