Rideudstyr af god kvalitet til dig og din hest til lave priser

Har du din egen hest, så kender du betydningen af at have det nødvendige rideudstyr. For hestens vedkommende er det vigtigt med en ordentlig sadel og sadelunderlag, som passer i størrelsen og ligger fast på hestens ryg, så den ikke giver gnavesår eller rygsmerter. Trense og bid skal også passe i størrelsen, så det føles komfortabelt for hesten at have på, og så du nemt kan kommunikere med den under rideturen. Når den står i stalden eller løber omkring i folden, er det vigtigt med et ordentligt dækken, som passer til årstiden, så hesten ikke sveder eller fryser. Du skal også huske at vedligeholde udstyret, så det ikke bliver slidt og dermed risikabelt at bruge. Du skal selvfølgelig selv have en ordentlig, sikkerhedsgodkendt ridehjem, og derudover er det nødvendigt med et par ridestøvler og ridebukser med en god pasform. Alt efter årstiden kan du ride i T-shirt, langærmet bluse eller vinterjakke. Deltager du i ridestævner, er det vigtigt at se præsentabel ud og have f.eks. en flot ridejakke og et par flotte hvide ridebukser på sammen med et par nypudsede ridestøvler. Det behøver ikke at koste en formue at købe rideudstyr, og du finder eksempelvis gode tilbud på nettet.  

Køb rideudstyr af høj kvalitet på udsalg

More-horse.dk er en forhandler med et velassorteret og stort udvalg af rideudstyr i høj kvalitet til hest og rytter. Det er passionerede hestefolk, som driver forretningen, så du kan være sikker på at få god, professionel rådgivning vedrørende produkterne, hvis du har brug for det. I webshoppen finder du rideudstyr i kendte kvalitetsmærker som Cabotswood, Catago, Cavallo, Cristina Sport, Eurostar, HKM, HV Polo, Kingsland, Waldhausen og mange flere. Lige nu er der udsalg hos More-horse.dk, og du kan derfor spare mange penge på ridebukser, T-shirts, bluser, jakker, veste og handsker, accessories, stævneudstyr, ridetøj til børn og lækkert hesteudstyr.  

Faste lave priser på rideudstyr i mærket More Horse

More Horse har sin egen produktlinje med rideudstyr af god kvalitet til faste, lave priser, og dermed kan du købe billigt hesteudstyr året rundt. Du kan eksempelvis vælge mellem produkter som dækkener, grimer, bandager, bandageunderlag osv. More Horse kan sælge sine egne produkter billigt, fordi firmaet handler ind direkte hos producenterne og dermed sparer penge, hvilket kommer dig til gode som kunde. Endnu en fordel ved at handle hos More Horse er deres kundeklub, for du optjener point hver gang du handler, som du kan indløse i pointshoppen. Det er nemt og trygt at handle online, og du får gratis fragt ved køb over 499 kr. Leveringen sker hurtigt inden for 2-6 dage, og du er også velkommen til at afhente dine varer i den fysiske butik i Grindsted.

Christina Aabo