Regulér køen med køledere

Det kan være svært at regulere køer og undgå at folk snyder foran på den ene eller anden måde. Med køledere er det nemt og enkelt at få folk til at overholde køkulturen. De viser nemlig klart og tydeligt hvilken vej og hvordan køen flugter sig og så er der ikke noget med at snyde foran. Du har sikkert selv befundet dig i situationer, hvor køledere af en art har reguleret køen. Måske i biografen eller lufthavnen? Køledere er med til at skabe kontrol og overblik i køen, både for dig og de ventende.

Køledere til enthvert arrangement

Hvis du har besluttet dig for, at det er på tide at anskaffe køledere, eller måske bare udskifte de gamle, så tag et kig på udvalget hos Sunstill. De har nemlig et bredt udvalg af køledere, som passer til forskellige lejligheder. Til de indendørs arrangementer kan du diskret og effektivt regulere køen med køledere med bånd eller reb. Til udendørs arrangementer bør du vælge afspærringssøjlerne, med klare farver og reflekser. De kan nemlig ses på afstand og i mørke. Ellers kan du gå med kølederne med jordspyd. Ved størstedelen af udvalget kan du vælge mellem fjorten forskellige farver og så kan du tilmed vælge at få dit navn, logo, eller andet på kølederne med bånd.

En kompetent og alsidig forhandler

Produkterne hos Sunstill er meget fleksible og har mange løsningsmuligheder. Sunstills speciale er systemprodukter, så du kan f.eks. præge dine køledere ved at kombinere de forskellige løsninger. Derudover består udvalget også af en masse tilbehør og reservedele til køledere, såsom skilte, fødder til standere og gulvmontering. Sunstill er specialister i professionelt materiale og udstyr til arrangementer og events, så de kan helt sikkert finde en god løsning til dig.

admin