Philosophy Blues Original

Philosophy Blues Original er et eksklusivt dansk brand, som har været kendt for sin kvalitet og elegance, siden det blev etableret i 1994.

 

Et af Philosophy Blues Originals mantraer er, at et brand aldrig kan være bedre end sit produkt. Det kommer tydeligt til udtryk i de lækre designs i kvalitetsmaterialer, som pryder kollektionerne sæson efter sæson.

 

PBO, som mærket også kaldes, har ikke alene gjort sig bemærket i Danmark, men hyldes også på den internationale modescene. Det betyder, at deres stilfulde designs i dag hænger i butikker verden over. Og det er ikke svært at forstå, hvorfor det danske mærke er så efterspurgt.

 

Print, silke og smukke silhuetter findes i alt fra kjoler til bukser. Philosophy Blues Original oser af femininitet og er skræddersyet til den stilbevidste kvinde, som dog ikke er bange for at eksperimentere med trends. Brandet er nemlig unikt, fordi de sofistikerede kollektioner altid balancerer mellem sæsonprægede trends og klassisk stilrenhed.

 

Alt tøjet har den gode kvalitet til fælles. Et væld af forskellige farvenuancer gør, at det hele kan kombineres på kryds og tværs, og dermed kan den trendy kvinde skabe helt unikke looks. Derfor er en smuk PBO kjole perfekt til fest såvel som til hverdag.

Ida Kragh Pedersen