På jagt efter shampoo til blond hår?

Det kan være svært at holde den blonde lyse farve i håret, især når vinteren banker på døren. Heldigvis behøver du ikke gå til frisøren, for at holde tonen. Med JUUCEs shampoo til blond hår plejer, reparerer og mindsker du de uønskede gullige toner, som kan være svære at holde væk. Hårplejeserien er designet helt specielt til blond eller gråt hår, for at du kan vedligeholde de lyse lokker. Serien indeholder nemlig violette pigmenter, som neutraliserer de gullige farver i håret og giver det et mere køligt look. Det fremhæver sølvskæret i det blonde eller grå hår. Her på siden finder du JUUCEs svar på shampoo til blond hår.

Produkter til det lyse hår

Her finder du alle JUUCEs produkter, som er velegnede til blond og gråt hår. Prøv f.eks. deres shampoo til blond hår, der udover at mindske de gule toner, samtidig fugter og hjælper med at styrke håret. Shampooen indeholder mango og papaya ekstrakter, som er ekstra nænsomme mod hår og hovedbund, samt vitaminer og olier der gør håret dejligt blødt. Brug shampooen sammen med deres balsam til blond hår, som tilføjer glans til håret og samtidig blødgør det og beskytter mod varme. Har dit hår brug for ekstra meget forkælelse, så prøv JUUCEs toningscreme til blond hår. Den fremhæver de kølige toner, reducerer og arbejder mod spaltede spidser og tæmmer kruset hår. Cremen er også varmebeskyttende og skal ikke vaskes ud.

JUUCEs shampoo til blond hår

Denne hårplejeserie er, ligesom JUUCEs andre hårplejeserier, helt parabene- og sulfatfri. Produkterne er udviklet i samarbejde med dygtige frisører, for at sikre en topkvalitet. Designet på produkterne bærer præg af skandinavisk minimalisme og holdes enkle i hvide farver. De er også meget brugervenlige, da de kommer med en pumpe, der gør det nemt at få produktet ud.

admin