Ny hundeejer? Det skal du bruge til din hund

Hvis du lige har fået en hund, eller du står over for at skulle have en, og du er helt nybegynder på området, kan det være, at du ikke ved, hvad du hverken skal gribe eller gøre i i forhold til at få anskaffet det rette udstyr. For hvad har sådan en lille hvalp egentlig brug for af udstyr? Og hvad skal du købe nu? Og hvad kan du købe senere.

I denne guide kommer vi ind på nogle af de vigtigste ting at have, når du lige får en hund. Guiden er lavet i samarbejde med dollardog.dk, der har et stort udvalg af forskelligt hundetilbehør og derfor har helt styr på, hvad din hund har brug for. 

En hundekurv

Når du får en hund, skal den have et sted at sove. Det er ikke en god ide, at du vænner din hund til, at den må sove i sofaen eller i din seng. Det kan du hurtigt blive træt af – ikke mindst når den bliver større og fylder det hele. Hundekurve er lavet, så de kan holde til, at hunden bider i dem. Samtidig er de lavet, så de er nemme at vaske. 

En hundesnor

Du får også brug for en hundesnor til din nye hvalp. I starten kan I typisk ikke gå så lange ture, men din hund har brug for at komme ud og få nogle nye indtryk, møde andre hunde og få gjort det, som den nu skal udenfor. 

Legetøj

Legetøj er også vigtigt til en hund, ikke mindst en lille hvalp. Ofte har hvalpe nogle meget skarpe tænder. Det er derfor en god ide, at du vælger noget legetøj, der passer til deres skarpe tænder. Når din hund bliver større, har den typisk brug for andre typer af legetøj. Det kan for eksempel være noget, hvor du kaster det, og den så henter det til dig. 

Emilie Jacobsen