0

Moderne behandling mod kroniske smerter

Alt for mange lever en hverdag med kroniske smerter: det kan være en stor begrænsning, der strækker sig både over fysisk aktivitet og ens mentale helbred.

Kronisk smertebehandling har med tiden udviklet sig, og den nuværende smertevidenskab er moderne og effektiv.

Den moderne smertevidenskab har afsløret, at der på mange områder bør ændres tilgang til behandlingen af kroniske smerter. Det er blevet klart, at der ofte er andre forhold end kun de fysiske, som er årsagen til smerte.

En moderne smertebehandling har fokus på individet. I konsultationen vil du i samarbejde med behandlerne finde ud af, hvad den bedste behandlingsmulighed er for dig, og herefter vil dit program blive skræddersyet.

Bliv klogere på dig selv og grunden til dine smerter

Det er vigtigt, at du får medansvar for din egen behandling. Du vil få værktøjer med, der skal gøre det muligt for dig ikke at være afhængig af en behandler i fremtiden. Du vil kunne udvikle din egen fysiske kunnen.

Derfor vil programmet også blive dannet omkring dine ressourcer, så det bliver klart, hvilke værktøjer du får mest ud af.

Det er muligt at opleve et smertefrit liv, hvor du igen kan være fysisk aktiv uden begrænsninger.

Træning såvel som bevægelse og uddannelse er en stor del af smertebehandlingen. Du skal blive klar over, hvad dine smerter betyder for dig, og hvorfra de stammer.

I genoptræningen vil du opleve, at din adfærd og holdning også ændres. Din smerteoplevelse vil blive en anden og derfor får du også mulighed for at træde ud af den onde spiral og blive den bedste version af dig selv.

Grib muligheden allerede i dag og oplev overskuddet, der følger med.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *