0

Køb lækker økologisk firmafrugt fra Frugtkurven.dk Økologisk firmafrugt

Økologisk firmafrugt fra Frugtkurven er op til 20% større!

Hos Frugtkurven.dk kan I få firmaordninger med lækre økologiske frugtkurve, der er perfekte til alle os, der gerne vil have 100 % ren og naturlig økologi. Deres økologiske frugtkurve og frugtkasser bliver hver dag sammensat af årstidernes og sæsonens friske frugter hele året rundt. Det betyder at I får en unik og smagfuld oplevelse ved hver eneste levering af økologisk frugtkurv eller frugtkasse.

Frugtkurvene anbefales til små afdelinger eller mindre virksomheder. I kan eksempelvis få kurve med 25 stykker frisk økologisk frugt, passende til 3-5 personer. Der er også kurve med 30 stykker, der passer med gennemsnitlig økologisk frugt til ca. 4-7 personer. I kan også få indbydende frugtkurve med 40 stykker lækker frugt, hvor der er til ca. 6-10 medarbejdere. Der kan også opgraderes til den helt store økologiske frugtkurv med 55 stykker økologisk frugt, hvor der ca. er til 10-15 medarbejdere.

Til de større virksomheder anbefales de økologiske frugtkasser. Her kan I bestille frugtkasser med op til 100 stykker lækker økologisk frugt, hvor der er frugt nok til gennemsnitlig 18-25 medarbejdere pr. uge. Den største økologiske frugtkasse indeholder æbler, bananer, pærer samt 2 forskellige stykker sæsonfrugt. Frugtkurvens økologiske frugtkasser er en fryd for øjet, og skal bare opleves bid for bid, så bestil allerede jeres firmafrugt i dag.

Der er også mulighed for at købe økologiske nøddeposer og poser med søde økologiske dadler i flere smagsvarianter. Alle produkterne er selvfølgelig uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Alle firmafrugt- og frugtordninger fra Frugtkurven.dk indeholder mindst 25% bananer, branchens største variation og personlig levering med egne og faste frugt-chauffører til små som store virksomheder i Hovedstadsområdet, København og Stor København.

De økologiske frugtkurve og frugtkasser er til alle virksomheder, der har fokus på god medarbejderpleje, og som gerne vil indarbejde mere naturlig økologi i arbejdstiden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *