Køb dine nye Bumper støvler online hos Ottoline Sko

Om vinteren skifter de fleste af os det lette og sommerlige fodtøj ud med de lidt mere bastante og varme vinterstøvler. Sådan nogle er ikke altid lige kønne, da Vinterstøvlers primære formål er at holde fødderne varme. Og da varmende og beskyttende egenskaber ikke altid går hånd i hånd med elegance, giver man køb på det sidste.

Bumper støvler til hverdag og fest

Sådan forholder det sig ikke med Bumper støvler. De lækre, pelsklædte støvler fra Bumper er på én gang dejlig varme og super elegante. Det tidløse design gør, at Bumper støvler kan bruges sammen med såvel en festlig kjole som et par jeans. Og støvlernes behagelige udformning gør det muligt at gå i dem hele dagen.

Støvler fra Bumper i flere modeller, mønstre og farver

De klassiske Bumper støvler er gennem de seneste årtier blevet helt ikoniske, og har stort set ikke ændre udseende. Og det er forståeligt. Støvler fra Bumper har opnået popularitet for netop dette design, samt for deres høje niveau af komfort. Den bløde, stødabsorberende gummisål sørger for affjedring i gangen, og det skinnende blanke pelslag holder kulden fra døren.

Uanset om du ønsker blot at holde dine fødder varme, eller om du vil beskytte hele dit underben, findes der en model, der passer til dine behov. Bumper støvler fås i forkellige farver. Pelsen på ydersiden af støvlen, som stammer fra ko, er nem at indfarve i forskellige farver og mønstre, for eksempel zebra eller leopard. Der ud over findes støvlen i forskelige farver . Mest populær er dog stadig den klassiske sorte Bumper støvle, som du blandt andet finder hos Ottoline Sko.

Køb Bumper støvler på ottoline-sko.dk

På Ottoline Skos webshop ottoline-sko.dk finder du de lækre og komfortable Bumper støvler i alle størrelser og modeller – og til fordelagtige priser. Du kan se hele det store udvalg på ottoline-sko.dk

Astrid Pedersen