Køb Lyngby-vasen hos Designgaven.dk

Designgaven.dk er en populær og lige til at gå til webshop der har mange klassiske design-items til hjemmet til en konkurrencedygtig pris. Den overskuelige webshop har udgangspunkt i Damborg Isenkram i Slagelse, hvor man også kan se varerne an, før man shopper.

Én af de helt store designnyheder på Designgaven.dk er den relancerede Lyngby-vase. Den populære, riflede vase har i mange år været en skattet selvfølge i de danske hjem, og den er genopstået gennem den nye danske designvirksomhed Hifling Design.
Lyngby-vasen blev oprindeligt produceret af Porcelænsfabrikken Danmark, der var placeret i Lyngby, fra 1936 indtil fabrikken lukkede i 1969. Selvom Lyngby-vasen nu er en senior på over 80 år, er den langt fra på vej ud af de moderne, danske hjem. Tværtimod bliver den rillede porcelænsvase et endnu mere anerkendt samleobjekt end nogensinde før. Det er nu blevet tid til at anskaffe denne smukke vase til hjemmet, ligesom mormor havde den stående i stuen for mange år siden. 
Efter dens relancering i 2012, er den igen blevet et hverdagsklenodie og har fået følgeskab af flere nye produkter, som for eksempel Lyngby-skålen, der også kan findes i flere forskellige størrelser på Designgaven.dk.   

Lyngby vaser har opnået en særligt høj plads i danskernes hjerter på grund af dens simple søjleform der stolt opretholder den enkle, skandinaviske designtradition. Dens slanke form giver et løft til alle de rum, den sættes i og kan bruges både med og uden blomster. Uden blomster gør vasen sig smukt som en skulptur i sig selv, og med friske blomster i, giver den hvide vase et smukt løft til de grønne stængler og farverige blomsterhoveder.
Den matte, hvide farve er kendetegnende for den originale Lyngby-vase, men i forbindelse med dens relancering blev den også genskabt i både mat gråsort og mat grøn. Den fås i dag også i klart glas, og både den originale og de nye farver kan fås på Designgaven.dk via ovenstående link. 
I hjemmet kan vasen have mange forskellige funktioner – først og fremmest som vase – men også i en setting sammen med andre Lyngby-vaser i forskellige størrelser eller farver som en smuk, klassisk og samtidigt moderne, udstilling. Hifling Designs nyfortolkning af Lyngby-vasen bliver beskrevet af mange som harmonisk, fordi den passer ind alle steder. Hvis man ikke ofte har friske blomster i huset, kan den ikoniske vase også bruges som beholder til andre ting i hjemmet. Brug fantasien og brug den som en smuk tandbørsteholder på badeværelset, en smart opvaskebørsteholder eller til opbevaring af blyanter.
I den moderne danske indretning ses Lyngby-vasen på sofaborde, hylder og i vindueskarme, for som den klassiker den er. Tænk blot på andre klassiske danske design ikoner og Lyngby vasen vil passe perfekt sammen med disse i det moderne stilrene danske hjem.  

Lyngby-vasen hæver ikke kun den samlede oplevelse i hjemmet, den kan også tiltrække opmærksomhed og måske fremkalde gode historier fra gamle dage, blandt dem som har haft en Lyngby-vase i mange år. En vare med historie er unik og hvem vil ikke gerne være en del af noget unikt sammen med en Lyngby-vase fra Designgaven.dk

 

Mie Clemensen