0

Klæd din børn bedst muligt på til fremtiden med privatskole i Tølløse

Det kan sagtens føre til en mere eller mindre ophedet diskussion omkring middagsbordet, når man skal tage den vigtige beslutning om, hvilken skole ens barn skal gå på. Der er mange spørgsmål, som man kan bryde sin hjerne med. Skal det være den tættest på, den som har det bedste ry, eller måske den, som har det højeste gennemsnit fra afgangseksamen i 9. klasse. Det er nogle af spørgsmålene, men det måske vigtigste er, om ens barn skal på privatskole eller ej.

Alle forældre vil gerne give sine børn de bedste forudsætninger for et godt liv. Et helt centralt skridt, og måske det vigtisgte, på rejsen mod det gode liv er uddannelse og skole. I løbet af folkeskolen tager børnene store skridt, så de til sidst kommer ud som unge mennesker. Det er i løbet af disse år, at meget af deres personlighed bliver dannet. Derfor er det vigtigt, at de unge mennesker er i et miljø, hvor de trives.

Tølløse Privatskole – Midt på Sjælland 

Hvis man som forældre når frem til et valg om, at ens barn/unge person skal på privatskole, er en privatskole i Tølløse et godt valg. Tølløse Privat- og Efterskole har to afdelinger – tre spor fra 7. til 9.klasse og én 10. klasse.

Uanset om man går der fra 7. klasse eller først kommer til og skal gå i 10. klasse, så er der én ting, som der prioriteres over alt på skolen i Tølløse; det gode arbejdsmiljø. De tror nemlig på, at man lærer klart mest og udvikler sig bedst, når man trives i sin hverdag. Dette sat sammen med, at der sættes vægt på, at eleverne bliver fagligt dygtige og udfordret, skaber de bedst mulige rammer for de cirka 240 unge, der går på skolen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *