Industriopvaskemaskiner til storkøkkenet

Har I en industriopvaskemaskine, der trænger til en udskiftning? Så skal du slå et smut forbi nordiskstorkokken.dk, hvor du finder et bredt udvalg af effektive kvalitetsmaskiner, der kan vaske jeres udstyr rent – hver gang. Om du vælger en lille opvaskemaskine eller en stor hætteopvaskemaskine har ingen betydning for kvaliteten, kun for den tid det tager at vaske op.

Industriopvaskemaskiner

Selve opvaskemaskinen er naturligvis det vigtigste i forbindelse med rengøringen af jeres service. Og nordiskstorkokken.dk har helt små opvaskemaskiner, der passer til den lille spejderhytte, men også store industrimaskiner, der passer til en restaurant. Ja, endda tunnelopvaskemaskiner til storkantinen, hvor der virkelig skal noget service igennem.

Priserne spænder naturligvis vidt, og du kan med fordel kontakte virksomheden for få vejledning i forhold til at vælge den rigtige maskine til jeres behov.

Opvasketilbehør

Ingen ren opvask uden tilbehør. Og du kan selvfølgelig købe alt det nødvendige hos nordiskstorkokken.dk. Fra armaturer og afløb til fedtudskillere, kurve og glasopvaskemaskiner. For ikke at nævne afkarboniseringsanlæg, forskylleborde, afspændingsmiddel og opvaskemiddel. Kort sagt: Alt hvad du skal bruge til en ren opvask.

Gå efter kvalitet

Når du skal vælge, hvilken industriopvaskemaskine I skal have i køkkenet, så gå altid efter kvalitetsprodukter. Prisen er måske en anelse højere, men det er både levetiden og driftsikkerheden også.

Camilla Skøtt