Hundegodbidder fra Dollardog.dk

Hvis du er hundeejer, eller tænker på at anskaffe en hund, har du helt sikkert gjort dig tanker om hundens kost. Du har sat dig ind i, hvad hunde har brug for. Du ved, at forskellige hunderacer har forskellige behov, og at hundens kost bør variere livet ud. En hvalp bør ikke spise det samme som en hund på tolv år, og en hund, der har mulighed for at løbe frit omkring, har ikke de samme behov som en hund, der fører en mere passiv tilværelse i en lejlighed. Og hunde har forskellig smag: Nogle foretrækkertørkost, mens andre er hooked på diæter bestående af råt kød. Andre spiser det, deres mennesker spiser – mere eller mindre. Men det er et uomtvisteligt faktum, at alle hunde har brug for en varieret kost, som er sammensat til deres behov, hvis de skal undgå mangelsygdomme og evt tandkødsproblemer.

 

Du har sikkert ikke skænket kvaliteten af godbidder mange tanker. Men overvej lige, hvor mange gange i løbet af et hundeliv, man hiver en hundekiks eller en lille snack op af lommen – som lokkemad, som belønning, eller bare fordi det er hyggeligt? Alene i den tidlige hvalpetræningsfase gives der mange godbidder som adfærdsregulerende incitament. Bør disse godbidder så ikke også holde en ordentlig kvalitet?

 

Hos Dollardog.dk finder du hundegodbidder i høj kvalitet, og til en betragteligt lavere pris end du finder i butikkerne. Aller er sammensat udfra et ernæringsmæssigt perspektiv og indeholder ingen sukker eller kunstige tilsætningsstoffer. Eksempelvis er Delights-serien fra 8in1 udelukkende baseret på en sammensætning af rent kød og vegetabilske produkter som for eksempel fennikel, æble, gulerod og spinat. Din hund vil elske det, og du sikrer, at den ikke bliver fejlernæret eller dårlige tænder på grund af tilsat sukker eller andre sødestoffer – samtidig med at den får unikke næringsstoffer fra de sunde grøntsager!

 

Bestil dine sunde hundegodbidder hos Dollardog.dk og spar penge allerede idag!

Astrid Pedersen