Har du styr på rengøringen?

Har du din egen virksomhed, så ved du sikkert at den der rengøring ind i mellem trækker tænder ud. Det er svært at finde tiden til det og ofte bliver den kun overfladisk.

Det gør måske ikke så meget hvis du har en webshop eller primært arbejder online. Men hvis du for eksempel har en klinik eller en café, så er rengøring en meget vigtig parameter for din virksomheds eksistens.

Medarbejderne hjælpes ad

En populær løsning i små virksomheder er at gøre rent selv. Men det er absolut den dårligste og dyreste løsning du kan vælge. Det er der flere grunde til.

For det første er der ikke ret mange mennesker der vil tage et job hvor der følger rengøring med i jobbeskrivelsen. Det er ikke det de ønsker af en karriere bare fordi ejeren vil spare penge. Du risikerer at miste dygtige medarbejdere.

Økonomisk dårligt valg

Ja, rengøring koster penge. Men det kan bedre betale sig for dig at hyre et firma end at gøre det selv. Hvorfor? – Fordi det du kan tjene på en times arbejde er mere end det koster for en times rengøring.

Når du eller dine medarbejdere bruger tid på rengøring, så taber du penge på potentielt mistet salg. Derfor er det en dårlig idé. Du betaler din egen timeløn for at få gjort rent hvis du selv gør det.

Brug et vikarbureau til rengøring

Den letteste løsning er at kontakte et vikarbureau og lave en god aftale med dem. De vil sørge for at der kommer kvalificerede rengøringsassistenter ud på din virksomhed og gør rent. De gør det de er gode til mens du gør det du er god til. Alle vinder ved denne løsning. Du kan se mere om hvad et vikarbureau kan tilbyde ved at kigge ind til VikarService.

admin