0

Guide til lynhurtigt internet i hjemmet og på farten

Verden vokser i takt med den teknologiske udvikling, og det samme gør vores behov for en internetfobindelse, som er hurtigt og som fungerer hvor som helst. Derfor finder du herunder en guide til, hvordan du sikrer dig de mest optimale internet forhold, både i hjemmet og når du er på farten.

  1. Det første råd i denne guide til den optimale internetforbindeler er, at du bør vælge en router med en 4G forbindelse. Med 4G routere sikrer du dig en internetforbindelse med en hastighed på 100 Megabyte i sekundet til din mobil eller iPad, og en hastighed på en Gigabyte i sekundet til dit tv eller din stationære computer. Dermed har du altid hurtig internet i hjemmet, uanset hvilken af dine enheder du benytter.
  2. Ved at vælge en trådløs router med mobilt bredbånd kan du tage din internetforbindelse med dig på farten. På den måde har du internet lige ved hånden, når du har brug for det. Den trådløse router kan eksempelvis placeres i bilen, campingvognen eller tages med frem og tilbage til sommerhuset når der er brug for det.

  3. Når du skal vælge hvilken type internetforbindelse der passer til din husstand, er det vigtigt at være bevidst om jeres behov. Er der kun brug for en forbindelse til to enheder kan i nøjes med et modem til at dække jeres behov. Er der mere en to enheder der skal anvende internetforbindelsen, er det i stedet nødvendigt med en router, som giver adgang til flere enheder på én gang. De fleste routere har dog også indbygget et modem, eftersom det er modemet der modtager og behandler signalerne fra internettet. En router er derfor aldrig et dårligt valg, og især ikke, hvis du vælger én med 4G forbindelse.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *