Gode tilbud på professionelt jagtudstyr

Hos b-wild.dk er online kataloget sammensat af jagtentusiaster som kender livet på jagtmarken. Her finder både nye og garvede jægere gode tilbud på professionelt  jagtudstyr og beklædning, som giver dig den optimale jagtoplevelse. Kataloget er omfattende og giver inspiration til nye måder at opleve mere komfort eller mere effektive resultater, når du er på eventyr i vildmarken – enten inden for eller uden for landets grænser. Gå på jagt efter gode tilbud i webshoppen og skyd papegøjen!

Komfort med professionelle jagtstole

En stor del af jagten består i ventetiden. Når du sidder eller ligger på lur, indtil byttet dukker op, er det vigtigt at skabe gode forhold for dig selv, så du bevarer energi og fokus til når skuddet skal affyres. Her kan en god jagtstol være med til at skabe den store forskel, særligt hvis du er på jagt i våde eller snefulde områder. Hos b-wild.dk finder du et varieret udvalg af jagtstole, som egner sig til forskellige jagtture. Du finder både klassiske letvægts-jagtstole med tre ben, som nemt kan foldes sammen og medbringes på jagtturen. Du finder derudover designs som Fjällräven Stubben jagtstolen, eller Kaitum rygsækken, hvor jagtstolen er indbygget i rygsækken.

Tag et kig i kataloget og find inspiration til din næste jagtstol, så du kan sidde godt, mens du venter.

Kend dine jagtmarker med vildtkamera

Ønsker du at skabe dig et overblik over vildtets færden på dine jagtmarker, kan et vildtkamera være en uundværlig samarbejdspartner. Hos b-wild.dk har de samlet et lille udvalg af vildtkameraer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvor og hvornår du skal sætte jagten ind. Du finder vildkameraer i forskellige designs, som alle har den gode holdbarhed, høje funktionalitet og smarte camouflage-overflade tilfælles. Sæt dit vildtkamera op i dit jagtområde, og gennemse både dag- og natoptagelser.

Klik forbi b-wild.dk og find dit nye jagtudstyr.

 

Cathrine F.