0

Glemmer du nøglen lidt for ofte?

Har du en tendens til at have lidt for travlt om morgenen, fordi du besluttede at blive liggende under den varme dyne bare lige fem minutter længere? Så har du sikkert også oplevet en gang for meget, at du er kommet afsted uden en nøgle, og at døren selvfølgelig når at smække bag dig, så du er låst ude.

Har man oplevet det bare en enkelt gang, og har prøvet at skulle betale en god sum penge for en låsesmed, så ved man også, at det har man ikke lyst til igen. En løsning på dette, hvor du også fortsat kan have mulighed for at blive liggende under dynen lidt længere, er at få en kodelås.

Husk koden, ikke nøglen

Med kodelåse er det slut med at glemme nøglen, for der er nemlig ikke længere en fysisk genstand, som du skal huske at have med dig ud ad døren om morgenen. Med en kodelås skal du nemlig blot huske på den talkombination, der kan låse dit hjem op, og som du endda selv kan lave. Dermed burde det næsten være umuligt for dig at glemme koden. Endnu en fordel er, at du med en kodelås slipper for at bekymre dig om, om der skulle være nogle ubudne gæster på adressen, der fandt nøglen til huset og brød ind.

Så har du for vane at blive liggende fem minutter ekstra i sengen om morgenen, der gør, at du også får ekstra travlt, når du skal ud ad døren, så anskaf dig en kodelås. På den måde slipper du for at skulle huske at have en fysisk nøgle med dig, og i stedet skal du bare huske på en selvvalgt talkombination.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *