Giv dit barn en oplevelse for livet og hold børnefødselsdag hos Den Blå Planet

Hvis dit barn holder af dyr, krybdyr og fisk, er det oplagt, at du giver ham eller hende en oplevelse for livet ved at holde børnefødselsdag på Den Blå Planet. Der har dit barn mulighed for at komme helt tæt på nogle af sine yndlingsdyr. Det er for eksempel, når han eller hun kommer til at røre ved krybdyr i Krible Krable vognen. Det er en stor oplevelse for de fleste børn. Den bliver kun bedre af, at din søn eller datter komme til at dele den med sine venner. Det er med til at give nogle uforglemmelige minder. 

Den Blå Planet er et rigtig godt sted at holde børnefødselsdag i København. De har lavet et program, der passer perfekt til mindre børn, der gerne vil have, at der skal ske en hel masse og gerne vil opleve en masse forskellige ting. Fødselsdagen starter kl. 10:30, hvor dit barn kan vælge, om det skal være maskotten Hik eller maskotten Plaske, der skal tage imod hans venner. Hik og Plaske er en haj og en havodder. Der er derfor noget for både dem, der er til de søde pelsede dyr, og dem, der godt kan lide dem med skarpe tænder. 

Efterfølgende får børnene mulighed for at røre ved en slange og hører om, hvordan den og andre krybdyr lever. Det er en fascinerende oplevelse og nogle oplysninger, der helt sikkert vil sætte sig bedre fast end dem, som de lærer henne i skolen. Derefter er det tid til at gøre maden til nogle af fiskene i akvariet klar. Børnene får nemlig lov til at fodre fiskene i Regnskoven og i Oceanet. Det giver dem en enestående mulighed for at komme bagom scenen. Det vil ikke mindst være en stor oplevelse for en, der drømmer om at passe dyr som voksen. 

Dagen slutter med en lille rundvisning i akvariet, hvor børnene lærer mere om fiskene og dyrene, der lever der. Hele dagen igennem er der lagt vægt på, at det skal foregå i børnehøjde. Derfor er rundvisningen også nem og ligetil for børnene at forstå, og de vil få en masse spændende oplevelser og informationer om dyrene. Bagefter er I velkomne til selv at gå rundt i Den Blå Planet og se noget mere på de fisk og dyr, som I har været med til at fodre, eller som børnene har hørt oplæg om. Det kan være rart, at I har noget tid på egen hånd bagefter. 

Emilie Jacobsen