0

Fokus på det sunde liv og den fede karriere

At være sund og komfortabel i sin krop er ofte to ting, der gerne hænger sammen. Med fokus på et aktivt og sundt liv kan man skabe de bedste forudsætninger for sig selv og sin fremtid.

Vejen til et sådant liv kan være fyldt med bump og overraskelser, og det kan derfor være nødvendigt at få noget hjælp til at holde sig på det rette spor.

Hvis du selv er en af dem, der ønsker at forbedre vilkårene for dig selv såvel som andre, og er nysgerrig på kostens hemmelige problematikker, så er kostvejleder uddannelsen noget for dig.

Uddannelsen er utroligt fleksibel i sin opbygning. Undervisningen kan både følges til klasseundervisning eller hjemme fra din stue. Der vil fortsat være mulighed for at stille spørgsmål til din professor undervejs, uanset hvilken undervisningsform du følger.

Samtidigt betyder det, at du kan gense undervisningen, da lektionerne bliver gemt.

En fleksibel og dybdegående uddannelse

Grundlæggende er uddannelse delt op i to niveauer. Dermed får du en utroligt dybdegående palette af redskaber, som du kan bruge i din kommende karriere.

Du vil blive undervist i, hvordan kroppen fungerer helt ned på celleniveau. Dette tillader, at du har en bred grundviden, som du kan bygge på og senere ”nørde” videre med.

En så bred grunduddannelse skaber dig som autoritær og respekteret kostvejleder. En gave som du kan bruge, når du senere skal sælge dig selv til dine klienter.

Mødet med klienter er også en del af det, som du vil blive dygtiggjort i. Du vil høre om, hvordan alt din viden bedst formidles til dine kunder, og hvordan den bedst bliver forståelig.

Kom i gang i dag og bliv coach i andres liv.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *